För medelstora företag

MaxPA är inte bara enkelt att använda. Det är också ett komplett lönesystem som klarar hundratals anställda. Låt de anställda göra en del av jobbet genom självservicefunktionerna.
Prova gratis

Självservice

Via mobilappen kan de anställda själva rapportera frånvaro, projekttid, utlägg mm. Sedan attesterar respektive chef de anställdas rapporteringar.

Läs mer »

Schema/bemanning

Planera och följ upp personalens arbetstid med schemamodulen. OB-tillägg skapas automatiskt från schemat. Personalliggare finns också.

Läs mer »

Organisationsträd

Bygg upp företagets organisationsstruktur i MaxPA. Behörighetssystemet är kopplat till organisationsträdet.

Kontering

Lönekostnaderna kan konteras på valfritt antal dimensioner. Normalkontering på anställda och avvikande kontering vid lönerapporteringen.

Avancerad löneberäkning

Löneberäkningen i MaxPA är fullfjädrad och klarar de flesta varianter som finns i Sverige.

Läs mer »

Färdiga kollektivavtal

I MaxPA finns en mängd färdigkonfiguerade kollektivavtal att välja på. Har vi inte ditt avtal så fixar vi det. Det går självklart också att göra lokala avvikelser.

Behörighetssystem

Med det avancerade behörighetssystemet bygger ni egna roller och kan tilldela dessa per organisationsenhet, för maximal flexibilitet.

Integrationer

MaxPA är integrerat med Fortnox, SpeedLedger och 24SevenOffice så att du bokföringsverifikationerna kan skickas över automatiskt.