Om oss

Vår sammanlagda kunskap gör att vi verkligen vet hur ett lönesystem ska byggas ifrån grunden. De flesta system på marknaden lider av olika former av historiska belastningar, men MaxPA är ett från grunden nyutvecklat system fast med decennier av know-how bakom sig.

Företaget bakom MaxPA är PA-Utveckling AB. MaxPA började som ett enkelt program för småföretag under namnet nanoLön. 2016 bytte vi namn på produkten till MaxPA eftersom vi utökat funktionaliteten för att passa även större företag samt utvecklat ett antal tilläggsmoduler.


PA-Utvecklings historia börjar dock långt innan MaxPA. Tidigare har vi utvecklat lönesystemet SKA-Lön. Vi har också utvecklat det webbaserade fastighetssystemet REAL. Vi har också konsultat hos andra företag som utvecklar lönesystem, t.ex Palasso.Fredrik Bertilsson

VD och delägare

VD och delägare i PA-Utveckling AB. Arbetar som lead developer på produkten MaxPA. Tidigare erfarenhet av utveckling av lön-, tid- och fakturasystem i webbmiljö.

Bo Jonsson

Grundare och löneexpert

Grundare och delägare i PA-Utveckling AB. Arbetar med produkten MaxPA som lönexpert. Bakgrund som företagare och expertkonsult inom mjukvaruapplikationer för personal och löner.

Besjana Kalludra

Lönespecialist

Jobbar på vår support och med vår lönetjänst. Har tidigare arbetat som löneadministratör och är utbildad lönespecialist på TUC Yrkeshögskola.


Jakob Handfast

Utvecklare

Systemvetare från Örebro Universitet. Jobbar som full-stack developer med MaxPA.

Simon Bäcklund

Utvecklare

Dataingenjör från Linnéuniversitetet. Full-stack developer på MaxPA-produkten