För småföretagare

Är du egenföretagare eller har du ett par anställda? Då fixar du lönerna själv med MaxPA. Du behöver inte vara utbildad löneadministratör för att använda MaxPA. Undrar du hur du ska göra? Ring vår support.
Prova gratis

Användarvänligt

Du behöver inte vara löneadministratör för att kunna använda MaxPA. Lönesystemet är speciellt uformat för att lekmän ska kunna använda systemet och det finns t.ex checklista för att guida dig igenom löneprocessen.

Färdiga kollektivavtal

I MaxPA finns en mängd färdigkonfiguerade kollektivavtal att välja på. Har vi inte ditt avtal så fixar vi det. Det går självklart också att göra lokala avvikelser.

Arbetsgivardeklaration

Men en knapptryckning så skickas arbetsgivardeklarationen till Skatteverket. Sedan godkänner du deklarationen med hjälp av Bank-ID.

Bokföring

MaxPA skickar automatiskt bokföringen till SpeedLedger, Fortnox eller 24SevenOffice. Om du använder ett annat bokföringssystem laddar du enkelt ner en SIE-fil.

Projektrapportering

Rapportera arbetad tid på olika projekt. Sedan kan du ta fram fakturaunderlag.

Support

Vi har telefonsupport när du behöver hjälp med MaxPA eller någon lönefråga. Du kan också outsourca hela löneadministrationen till oss.