Reseräkningsmodul

Med MaxPAs användarvänliga reseräkningsmodul får du full koll på din reseräkning, med minimalt manuellt arbete! Den anställde registrerar enkelt sin resa och sina utlägg i sin mobiltelefon, löneprogrammet räknar sedan automatiskt ut bilersättning, utlägg och traktamenten. Utsedd chef eller administratör attesterar underlaget och utbetalningen görs via lön. Genom integrationen med Google maps håller programmet koll på din bilresa, så att du slipper hålla reda på distans. Enklare än såhär blir det inte!
Prova gratis

Enkel registrering

Tack vare att MaxPA är helt webbaserat kan de anställda enkelt registrera sina reseräkningar och utlägg direkt i mobilen, oavsett vart i världen de befinner sig. Löneprogrammet sköter sedan beräkningen av traktamenten, utlägg, avdrag, bilresor och representation automatiskt

Google maps

Genom integrationen med Google maps håller löneprogrammet koll på din bilresa och sammanställer den körda sträckan och ersättning automatiskt.

Traktamenten

Löneprogrammet har stöd för traktamenten inom Sverige och vart du än vill resa i världen. Alltid uppdaterat enligt senaste lagstadgning och belopp

Kvittotolkning

Löneprogrammet har en inbyggd avancerad kvittotolk så att datum, belopp och moms automatiskt hämtas in på aktuellt utlägg, det enda du behöver göra är att ta en bild på kvittot med din mobil. Genom att använda MaxPAs kvittotolkning får du en smidig kvittohantering där du slipper papperstrassel och kvitton som kommer bort.

Anpassad kontering

Självklart kan resor och utlägg fördelas på olika kostnadsställen, projekt och kunder. Allt för att du enkelt ska kunna följa upp och även ta fram fakturaunderlag till dina kunder.

Gruppera

Använd dig av Resor eller Grupper för att enkelt bunta samman dina Utlägg och Körningar, dessa kan sedan skickas vidare till attestering med ett knapptryck.