MaxPA - Fortnox

Tycker du att det verkar svårt att hantera löner? Att själv sköta företagets löner är numera lätt som en plätt. Med vår enkla och användarvänliga lönetjänst väljer ni själva om ni vill sköta lönehanteringen på egen hand eller låta oss göra jobbet.
Fortnox integrationspartner

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform där småföretagare, redovisningsbyråer, föreningar och skolor kan hantera administration och sin ekonomi på ett enkelt och effektivt sätt. Sedan starten 2001 har dem ersatt gamla och ineffektiva arbetsätt med smarta och automatiserade lösningar, och blev även först i branschen med bokföring online. Idag har cirka 360 000 företagare valt Fortnox för att sköta sin administration på ett simpelt sätt. Läs mer om Fortnox här.


Så fungerar integrationen med Fortnox

Integrationen används för att integrera löne- och schemasystemet i MaxPA med bokförings- och fakturamodulen i Fortnox. I första hand för att exportera bokföring i samband med att man fastställer lönekörningar, men även för att exportera fakturaunderlag från tidrapporteringen. Även kostnadsställen och projekt kan hämtas från Fortnox för tidrapportering.


Så integrerar du MaxPA med Fortnox

Integrationen aktiveras genom att man går in till Inställningar > Bokföring. Sedan väljer man Fortnox i rullgardinen Bokföringssystem och klickar på knappen Anslut. Man kommer då till Fortnox:s inloggningssida och får där först logga in och sedan godkänna de behörigheter som MaxPA begär behörighet till. Dessa behörigheter är:

När detta är gjort så är integrationen aktiverad och därefter kontrolleras i samma bild att de konton MaxPA använder är korrekt kopplade till Fortnox:s kontoplan.


Fortnox connect image